Visionen
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Im Schloss (10)

Igor?
Mylord?
Wie spät ist es, Igor?
Es ist sechs Uhr, Sir. Same pro­ce­dure as last year?
The same pro­ce­dure als every year, Igor.
Das tut mir leid, Sir. Soll ich Sie geleit­en? Oder find­en Sie Ihren Schreibtisch allein?
Grmpfl.
Viel Vergnü­gen, Sir.
Und lassen Sie den Cham­pag­n­er hier, Sir. Bitte.
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Hello – my name is Florian. I'm a runner and blazing trails for Spot the Dot — an NGO to raise awareness of melanoma and other types of skin cancer. Beyond that, I get lost in the small things that make life beautiful: the diversity of specialty coffee, the stubborn silence of bike rides, and the flashes of creativity in fashion and design. Professionally, I’m an organizational psychologist and communications expert — working at the intersection of people, culture, and language. Alongside my corporate work, I’m also a barista at Benson Coffee — a Cologne based roastery obsessed with quality (and trophies on the side).

2 Comments

  1. Cham­pag­n­er gehört sowieso zu den meist über­schätzten Nahrungsmit­teln. Irgend­wo auf ein­er Stufe mit Trüffeln.

  2. Senta says

    Obwohl ich Cham­pag­n­er eher als Genuss­mit­tel sehen würde. Mein Fall ist das auch nicht.

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